Publicat la: 24.08.2017. 18:32 / 898 views

ECONOMII LA GUNOI. BUZOIENII VOR PLĂTI MAI PUŢIN PENTRU DEŞEURILE MENAJERE

Proiectul de hotărâre privind modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare a fost aprobat, dar cu un amendament. Ca urmare a intervenţiei unor consilieri locali, preţul de ridicare a deşeurilor menajere a fost redus cu 9 bani pentru populaţie. Majorarea tarifului ar fi trebuit să survină ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică.

clm augustÎn şedinţa ordinară de astăzi a Consiliului Local Municipal a fost supus aprobării şi proiectul de hotărâre referitor la modificarea tarifelor pentru serviciile de salubrizare.

Consilierii opoziţiei, cu sprijinul unor asociaţii de proprietari, au solicitat un amendament la acest proiect.

Opoziţia a solicitat ca preţul prevăzut în proiect pentru serviciile oferite populaţiei, de 11,10 lei de persoană să revină la cel anterior, care era de 11,01 lei.

Vineri se va afla şi dacă ADI Buzău va aproba eliminarea taxei pentru apa pluvială pentru abonaţii casnici.

Primarul Constantin Toma a primit astăzi un mandat special pentru a vota punctul 5 de pe ordinea de zi a şedinţei Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008” din 25 august. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!