Publicat la: 17.02.2021. 19:53 / 279 views

ECHIPELE BUZOIENE, ÎN DIRECT LA TV. HANDBALISTELE, LA TVR2 IAR FOTBALIȘTII, PE DIGISPORT

Rasfat pentru fanii Gloriei Buzau. Partidele de maine, atat cea a handbalistelor, cat si a elevilor lui Ilie Stan, vor fi transmise in direct de televiziuni cu acoperire nationala. Meciul de handbal feminin va fi difuzat de TVR2, în timp ce partida de la Timisoara, dintre Poli si Gloria va fi transmisa de toate cele trei televiziuni de sport din Romania.

FAZA HANDBAL 1 gloria bacau 1-1

Handbalistele de la Gloria vor avea mâine o întâlnire cât se poate de dificilă, cu o adevărată pepinieră de talente, aflată sub comanda lui Gheorghe Tadici. Gloria și Zalău se vor înfrunta în cadrul etapei a 10-a a Ligii Florilor, întâlnirea fiind transmisă în direct, de TVR2, de la ora 16.00. Partida se anunță a fi extrem de interesantă, mai ales în contextul formei fluctuante a elevelor lui Ovidiu Mihăilă. Buzăul ocupă poziția a 5-a în Liga Florilor, cu 16 puncte.

Tot mâine, de la 15.00, elevii lui Ilie Stan vor juca primul meci oficial din 2021. Partida de la Timișoara va fi, de asemenea, transmisă în direct, de toate cele trei televiziuni de sport autohtone. Gloria vine după un intersezon în care a câștigat aproape toate meciurile amicale, în ciuda frământărilor interne.

La polul opus, bănățenii vor trebui să treacă peste șocul eliminării, pe final de meci, din Cupa României. Poli și-a stabilit ca obiectiv promovarea în prima ligă, în timp ce Gloria ocupă poziția a 10-a, cu 21 de puncte.

Clasamentul ligii secunde ar putea suferi modificări, după ce Turris s-a retras oficial din campionat. O decizie în ceea ce privește anularea punctelor obținute pe teren cu echipa din Turnu Măgurele nu a fost încă luată în mod oficial. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!