Publicat la: 22.08.2017. 18:13 / 805 views

ECHIPĂ NOUĂ LA CONDUCEREA INSPECTORATULUI JUDETEAN DE JANDARMI. AVEM ŞI UN TRIMIS SPECIAL DE LA IGJ

După trecerea în rezervă prin pensionare a comandantului Florinel Micheten, noua echipă s-a instalat deja la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Buzău. Noul comandat este locotenent colonelul Virgil Cueru, ce este secondat de Emanoil Şelaru şi Cristian Pavel, acesta din urmă venit de la Inspectoratul General al Jandarmeriei. Noua echipă managerială a organizat o conferinţă de presă pentru a se prezenta în faţa jurnaliştilor.

jandarmi 2Începând cu data de 9 august, colonelul Florinel Micheten a trecut în rezervă prin pensionare, lăsând astfel vacantă funcţia de comandant al IJJ Buzău. Noua echipă managerială a fost deja instalată în funcţii pentru o perioadă de 6 luni, până la organizarea concursului. Astăzi, noul comandant şi adjuncţii săi au organizat o întâlnire cu presa pentru a se prezenta.

Noul comandant a explicat jurnaliştilor care a fost motivul pentru care a fost nevoie ca unul dintre adjuncţii săi să fie trimis chiar de la Inspectoratul General. În actualul context şi al evenimentelor petrecute la nivel mondial, un om cu experienţă în astfel de situaţii este un câştig pentru unitatea de la Buzău.

Peste câteva zile, în curtea unităţii de jandarmi va avea loc şi ceremonia festivă de predare primire a comenzii între fostul şi actualul comandant. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!