Publicat la: 12.10.2017. 18:32 / 842 views

E OFICIAL! BUZOIENII NU VOR MAI PLĂTI APA METEORICĂ

Consilierii municipali au aprobat astăzi noua formulă de calcul pentru apa meteorică. De la 1 noiembrie, niciun buzoian nu va mai da vreun leu pe apa de ploaie. Şi persoanele juridice vor face o economie de 30 de procente la factura pentru Compania de Apă.

Sistemul-pluvial-al-acoperisuluiAstăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal, a fost supus aprobării proiectul de hotărâre privind modificarea coeficientului de scurgere al apei meteorice preluată de reţeaua de canalizare a municipiului.

Consilierii au aprobat, cu o singură abţinere, ca niciun buzoian, persoană fizică, să nu mai regăsească în facturi contravaloarea apei de ploaie scursă la canal.

Şi persoanele juridice vor putea beneficia de hotărârea Consiliului Municipal. Societăţile vor achita facturile către Compania de Apă reduse cu 30 la sută.

Masura va fi aplicată de la 1 noiembrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!