Publicat la: 06.04.2021. 18:17 / 172 views

E CRIZĂ DE SÂNGE. SE FACE APEL LA BUZOIENI

La nivelul județului Buzău, criza de sânge rămâne acută, iar pacienții non-COVID, cu traumatisme și boli grave, a căror salvare depinde de transfuzii, sunt în pericol. Din acest motiv, conducerea Centrului de Transfuzii face un apel către buzoieni.

sange directorsange 1
Spitalele se confruntă cu o criză acută de sânge.  Concentrarea atenției aproape exclusiv pe evoluția noului coronavirus a făcut ca mulți să uităm că sistemul medical are și alte nevoi acute, iar celelalte boli nu țin cont de pandemie, continuă să afecteze o mare parte a populației.

Pentru că a scăzut dramatic numărul donatorilor în timpul pandemiei, când nu se mai poate folosi caravana mobilă pentru a recolta în diferite instituții sau firme, Centrul de Transfuzii și Spitalul Județean de Urgență lansează tot mai des apeluri catre buzoieni, rugându-i să vină să doneze, pentru că pacienții non-COVID care au nevoie de transfuzii sunt în pericol.

Pe lângă fapta bună pe care o fac, donatorii au parte și de anumite facilități, cum ar fi bonuri de masă în valoare de 67 de lei, transport gratuit și o zi libera de la serviciu. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!