Publicat la: 12.02.2018. 19:27 / 536 views

E ABIA ÎNCEPUTUL COMASĂRILOR. MAI MULTE ŞCOLI APAR PE LISTA NEAGRĂ

Desfiinţarea şcolilor, comasările, reducerile de clase, dar şi de posturi vor continua, avertizează sindicaliştii din învăţământ. Cazul de la Şarânga este doar primul dintr-o serie de schimbări în reţeaua şcolară buzoiană. Din toate zonele judeţ, apar semnale că mai multe şcoli vor fi închise, unele dintre ele construite sau reabilitate recent. Şefii  educaţiei spun că nu vor accepta modificări fără argumente.

stoianCazul şcolii de la Şarânga deschide cutia Pandorei. Pe lista neagră a comasărilor se află unităţi de învăţământ din toate zonele judeţului Buzău. Mai grav este că unele şcoli au fost recent recent reabilitate. 

Între timp, conducerea Inspectoratului Şcolar transmite că nu vor fi aprobate cereri de comasare care nu vor avea justificări reale.

Problemele de finanţare din învăţământ ar putea sta la baza următoarelor proteste ale profesorilor. O decizie va fi luată în această lună. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>