Publicat la: 05.11.2019. 19:10 / 1.272 views

DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ DE FRIG ÎN CLASE, AVARIE GĂSITĂ, ŞCOLI ÎNCĂLZITE

În weekend-ul trecut, muncitorii de la RAM au reuşit, într-un final, să găsească spărtura din reţea care a lăsat fără încălzire trei unităţi de învăţământ, timp de o săptămână. Avaria a fost remediată. Reveniţi la şcoală, elevii au avut parte de căldură în sălile de clasă.

 elevi 1 avarie termic 1

Semnalată lunea trecută, avaria a afectat Liceul de Arte, Colegiul Economic şi Şcoala nr. 5. Mai bine de cinci zile, muncitorii de la Regia de termoficare au căutat locaţia spărturii, iar sâmbătă au identificat avaria, la intersecţia străzii Ion Băieşu cu aleea care duce în spatele Cinematografului Dacia.

Dacă săptămâna trecută cei mai mulţi dintre elevi au stat la ore cu gecile pe ei, de ieri situaţia s-a schimbat.

Din cauza lipsei de căldură în clase, săptămâna trecută, la Școala nr. 5 s-a învăţat cu program redus.

Pe lângă cele trei şcoli, de ieri s-a reluat furnizarea căldurii şi în Palatul Comunal.

Până când RAM va astupa groapa unde a fost găsită avaria la reţea, circulaţia auto din zonă se va desfăşura cu dificultate, fiind afectat un sens de mers, chiar în mijlocul intersecţiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!