Publicat la: 05.12.2019. 19:23 / 991 views

DUPĂ CÂRTIŢE, MAI GREU CU ASFALTAREA REFACEREA CAROSABILULUI, O MISIUNE “DIFICILĂ”

Ritmul refacerii carosabilului pe mai multe străzi unde s-a săpat pentru reţelele de apă sau de gaze este mai greoi în unele zone ale oraşului Buzău. Unde nu este contractată Urbis, firma Primăriei, sunt probleme cu plombările.

curte bloc 2  sapaturi 1

O stradă pe care s-a lucrat pentru înlocuirea conductelor de azbociment este Parâng. De curând, societatea responsabilă de schimbarea ţevilor a finalizat intervenţia, rămânând ca şanţurile să fie astupate. Zilele trecute, lucrătorii de la o firmă contractată pentru refacerea carosabilului pregăteau terenul pentru continuarea plombărilor.

Localnicii speră ca muncitorii să finalizeze lucrarea mai repede, înainte ca vremea capricioasă să facă imposibile intervenţiile.

Parâng este una dintre străzile pentru care nu s-a decis refacerea totală, după înlocuirea ţevilor de azbociment din reţeaua Companiei de Apă, aşa cum s-a întâmplat în cazul mai multor străzi reabilitate de Urbis.

Pe de altă parte, în mai multe cartiere, după lucrările de refacere a carosabilului, încă mai pot fi observate, abandonate printre maşini, utilaje sau indicatore folosite la lucrări. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!