Publicat la: 27.02.2020. 20:06 / 2.445 views

DUPĂ BEŢIE, ÎN CARANTINĂ. TÂNĂRUL IZOLAT REVENISE DIN ITALIA

Numărul buzoienilor izolaţi la domiciliu după ce s-au întors din Italia a ajuns la aproape 40. Autorităţile au înfiinţat o linie de TELVERDE, la care populaia poate suna pentru a se informa despre coronavirus. 112 rămâne apelul pentru urgenţe. Între timp, la Buzău a apărut încă un caz aparte, după ce un tânăr revenit din Italia a ajuns la spital.

garlasi 1În toiul nopţii, un apel la 112 a dat alarma pentru echipajul special care transportă cu izoleta persoanele suspecte de coronavirus. A fost vorba despre un tânăr revenit zilele trecute din Italia şi care s-a simţit rău, familia intrând în panică.

Bărbatul a fost izolat imediat în modulul montat în curtea Spitalului Judeţean, lângă secţia UPU. În urma examinării medicale, s-a constatat că alcoolul în exces  i-ar fi putut produce starea de rău.

În aşteptarea rezultatelor de la Institutul “Matei Balş”, s-a decis ca tânărul să fie transportat la Spitalul Gârlaşi, unde va intra în carantină.

Autorităţile din sănătate au raportat că numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu a crescut la aproape 40.  

Între timp, a fost înfiinţată o linie TELVERDE destinată cetăţenilor care doresc informaţii legate de prevenirea infectării cu coronavirus. Numărul gratuit este 0800800358. La această linie telefonică pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul, modalităţi de prevenire a îmbolnăvirii şi alte detalii legate de conduita preventivă.

În cazul în care sunt suspiciuni asupra unor persoane care ar fi contactat virusul, aceste situaţii trebuie anunţate la numărul unic de urgenţă 112. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!