Publicat la: 11.12.2017. 19:20 / 1.037 views

“DUPĂ 60 DE ANI…”, SPECTACOL DE EXCEPŢIE. CONCERT INEDIT ORGANIZAT DE LICEUL DE ARTE

Ultimul eveniment din seria manifestărilor ocazionate de împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Liceului de Arte “Margareta Sterian” a fost un adevărat regal. Concertul,  organizat vineri seară la Sala Mare a Consiliului Judeţean, va fi difuzat de sărbători, la Campus TV. Vă invităm să urmăriţi un amplu material cu mai multe momente desprinse din spectacolului aniversar.

arte 1Evenimentul a fost organizat la 60 de ani de la înfiinţarea prestigioasei instituţii de învăţământ. Au fost înmânate plăcuţe şi diplome de merit pentru instituţiile care au contribuit la promovarea liceului.

Printre premiaţi s-a aflat şi Campus TV singura televiziune locală care a primit o astfel de distincţie.

După momentul festiv al disctincţiilor, a urmat un concert inedit susţinut de mai mulţi artişti locali şi asezonat cu o piesă de teatru.

Campus TV va difuza spectacolul aniversar al Liceului de Arte, atât în zilele de Crăciun, cât şi în zilele dintre ani. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!