Duel fratricid, în Cupa României. Metalul și CSM se vor întâlni săptămâna viitoare

Duel fratricid, în Cupa României. Metalul și CSM se vor întâlni săptămâna viitoare

Tragerea la sorți pentru faza a doua a Cupei României le-a fost potrivnică echipelor buzoiene. Din cele 41 de echipe calificate, Metalul și CSM Râmnicu Sărat au fost împerecheate, chiar la debutul competiției. Cele două se vor confrunta săptămâna viitoare, pe 11 August.

Metalul și CSM Râmnicu Sărat se vor întâlni săptămâna viitoare, în turul al doilea din Cupei României, într-o partidă care va suscita, cu siguranță, interesul microbiștilor din tot județul. Prin prisma rezultatelor recente, Metalul pornește cu prima șansă, dar, în mod cert, partida va fi una echilibrată. Dacă anul trecut alb-albaștrii nu au făcut neapărat un obiectiv din a avansa în cea mai veche competiție națională, Vali Stan și compania își propun un parcurs cât mai lung. Miza ar fi expunerea la nivel național, beneficiu cât se poate de important pentru o grupare de liga a III-a

Dincolo de beneficiile de imagine, conducerea alb-albaștrilor consideră că o performanță notabilă în cupă ar oferi un plus de încredere fotbaliștilor. De altfel, s-a dovedit că parcursul excelent din 2019 a avut urmări extrem de benefice atât în ceea ce privește moralul din vestiarul clubului, cât și în prestațiile din teren ale jucătorilor.

Metalul Buzău va beneficia de avantajul terenului propriu, grație unei noi reguli impuse de federație. Cum ambele echipe au terminat pe locul al patrulea în seriile din care făceau parte, numărul mai mic de puncte obținut la finele sezonului de trupa lui Vali Stan a făcut ca alb-albaștrilor să le fie oferit statutul de amfitrioni.

(Andrei Solomon)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

Ziua Armatei, sărbătorită fără public

25.10.21 16:38 Ultima modificare 25.10.21 19:06

Ziua Armatei Române a fost sărbătorită fără public, la Buzău. Ceremonia a fost organizată într-un cadru restrâns, la Cimitirul Eroilor. Chiar în ziua în care…