Publicat la: 02.09.2016. 18:20 / 2.379 views

DUDAŞ, DEMIS DE LA „EMINESCU”. A DOUA LOVITURĂ, ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ

Profesorul Dan Dudaş a fost demis din funcţia de director adjunct al Colegiului Naţional Mihai Eminescu. Este a doua lovitură pe care o primeşte în doar o săptămână, după ce nu a mai fost votat să facă parte din consiliul de administraţie de la SC Pieţe, Târguri şi Oboare. Inspectorul şcolar general, Florina Stoian, îl acuză pe Dan Dudaş de neglijenţă crasă.  

DudasÎn urmă cu o săptămână, profesorul Dan Dudaş asista la şedinţa de Consiliu Local, în cadrul căreia aştepta să primească girul pentru a face parte, în continuare, din consiliul de administraţie al SC Pieţe, Târguri şi Oboare, alături de alţi patru membri propuşi.

Numai că, după opţiunile exprimate de aleşii municipali, Dudaş a aflat că a fost singura persoană care nu a întrunit numărul necesar de voturi. Ieri, profesorul buzoian a primit încă o veste proastă. Inspectorul general şcolar, Florina Stoian, a decis să nu îi mai prelungească mandatul de director adjunct al Colegiului „Eminescu”.

Şefa educaţiei buzoiene consideră că profesorul Dan Dudaş ar fi principalul vinovat pentru faptul că nu s-au făcut investiţii importante în unitatea pe care a coordonat-o, clădirea ajungând să se degradeze.

În această toamnă, directorii de grădiniţe, şcoli şi licee din judeţ vor avea emoţii, pentru că vor fi organizate concursuri pentru ocuparea funcţiilor pe care în prezent le deţin cu delegaţie din partea inspectorului şcolar general. (Mihai Bunăziua)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Fane spune:

    Si ca profesor lasa de dorit ,Sa dai note de 3 si 4 fara sa predau lectia,Sa explici copiilor o problema de fizica,inseamna ca nu copilul e o problema ci profesorul.Daca nu stie sa predea o lectie sa faca politică.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>