Publicat la: 05.02.2020. 18:48 / 1.000 views

DUBLU SENS LA PARCUL VOICULESCU. ÎNTRE PALATUL COMUNAL ŞI FINANŢE SE VA CIRCULA PE DOUĂ SENSURI

Schimbarea sensului unic de pe Ostrovului, între Tribunal şi Baroul de Avocaţi, obliga conducătorii auto să ocolească pe Unirii pentru a ajunge în centru. Din acest motiv, pe segmentul de stradă dintre Palatul Comunal şi sediul ANAF se va institui sens dublu pentru traficul auto. Se va facilita astfel accesul automobiliştilor către zona centrală a oraşului.

strada centru 1 strada centru 2

Odată cu schimbarea sensului de circulaţie pe segmentul din strada Ostrovului cuprins între intersecţia de la Tribunal şi Baroul de avocaţi, conducătorii auto ocolesc pe Unirii pentru a ajunge în centru.

Şi din acest motiv, în Comisia de Securitate Rutieră a Municipiului Buzău, se va  stabili dacă ar fi indicat să se instituie dublu sens de circulaţie între Palatul Comunal şi sediul ANAF.

Măsura se va înscrie în strategia Municipalităţii în ceea ce priveşte sistematizarea circulaţiei auto în zona centrală a Buzăului, care se va face pe etape.

În zonă vor fi instituite şi alte măsuri de circulaţie, menite să fluidizeze traficul rutier şi să evite aglomerările la sensul giratoriu de la Arhiepiscopie, ori la intersecţiile de la ANAF şi de la Palatul Comunal.

Schimbările de circulaţie din zona băncilor comerciale vor fi analizate în următoarea şedinţă a Comisiei de Securitate Rutieră a Municipiului. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!