Dublu eveniment la BIAF. Lansare de carte şi proiecţie de film

Dublu eveniment la BIAF. Lansare de carte şi proiecţie de film

Buzău International Arts Festival a adus în fața publicului alte două personalități cu care buzoienii au avut ocazia să discute, Cristian China Birta și Daniel Sandu, iar evenimentele nu se opresc aici.

Ieri, buzoienii care nu au vrut sa stea în casă au avut de unde alege! Buzău International Arts Festival a oferit publicului o lansare de carte –  ‘’Ce ne facem, dom’le cu influencerii ăștia?’’  , dar și proiecția filmului ‘’Tata mută munții’’.  Librăria ‘’ Alexandria ‘’ a fost locul în care însuși Cristian China Birta și-a prezentat cartea. Autorul a explicat ce înseamnă cu adevărat termenul de ‘’influencer’’ , dar și care este perspectiva acestuia asupra procesului de creație.

Cei prezenți în amfiteatrul din  Parcul Tineretului au vizionat filmul ‘’Tata mută munții’’ și l-au cunoscut pe omul din spatele producției, regizorul Daniel Sandu. În acest weekend, Buzău International Arts Festival ne invită la un spectacol de copii la Teatru George Ciprian, dar și la un concert marca White Mahala. (Alexandra Vasile)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și