Publicat la: 14.10.2019. 18:21 / 762 views

DUBLĂ LANSARE DE CARTE. VOLUMELE AU FOST LANSATE CHIAR DE ZIUA AUTOAREI

Scriitoarea buzoiană Gina Zaharia a lansat două noi volume de poezie. „Maci de toamnă” şi „Jocul talismanelor” au fost lansate chiar în de ziua autoarei. La eveniment au luat parte colegii din filiala Bacău a Uniunii Scriitorilor din România, dar şi din alte filiale din ţară.

lansare 2 lansare 1

În cea de-a doua zi a manifestărilor dedicate Zilelor Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu”, scriitoarea Gina Zaharia a lansat două noi volume de poezie: Maci de toamnă şi Jocul talismanelor.

Moderatoarea întâlnirii, la care au fost prezenţi mulţi scriitori, publicişti, prieteni şi admiratori ai scriitoarei, a fost scriitoarea Valeria Manta Tăicuţu, membră a filialei Bacău a Uniunii Scriitorilor din România.

Rând pe rând, colegii de filială ai autoarei au vorbit despre cele două noi volume de poezie, dar şi despre calităţile scriitoriceşti incontestabile ale buzoiencei Gina Zaharia.

Trecerile dintre comentariile vorbitorilor au fost punctate muzical de surorile Irina şi Laura Alexandru, nepoatele scriitoarei.

Autoarea  le-a mulţumit tuturor celor care au fost prezenţi la dubla lansare de carte, dar şi Primăriei Buzău, care a finanţat apariţia volumelor Maci de toamnă şi Jocul talismanelor.

Înainte de a trece la acordarea de autografe, Gina Zaharia a dat citire câtorva versuri din cele două volume de poezie.

Pentru că dubla lansare de carte a avut loc chiar în ziua în care Gina Zaharia a venit pe lume, fiecare dintre cei prezenţi a primit în dar o bombonică şi câte un exemplar din Maci de toamnă şi Jocul talismanelor. (Corneliu Floriceanu)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Gina Zaharia spune:

    Mulțumesc, onorată!

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!