Publicat la: 14.12.2017. 19:13 / 913 views

DRUMURI REABILITATE LA VERNEŞTI. ASFALTĂRILE SE REIAU ÎN PRIMĂVARĂ

Drumul care leagă satul Zoreşti de Săsenii de Vale tocmai a fost reparat, zilele acestea, cu piatră. Calea de acces către gospodăriile de pe dealurile Verneştiului era una dintre cele mai degradate. În primăvara, mai multe drumuri din toate satele comunei vor fi asfaltate.

vernesti 3Drumul proaspăt reabilitat cu piatră face legătura, pe dealuri, între Zoreşti şi Săsenii de Vale, sat cu doar treizeci de gospodării. Uneori, din cauza precipitaţiilor, sătenii din Săseni rămâneau izolaţi, neputând coborî în sat decât pe jos. Zilele acestea, ambele căi de acces către Săsenii de Vale au fost reabilitate,  fiind reparaţi aproape şapte kilometri de drum

Din primăvară, mai multe şantiere se vor deschide în mai toate satele din Verneşti. Este vorba depre un proiect amplu de asfaltări care va fi derulat în Nişcov, Săsenii Vechi, Cârlomăneşti, Zoreşti şi Cândeşti.

Firma care a cîştigat licitaţia pentru lucrările de asfaltare asigură o garanţie de doi ani, în ceea ce priveşte starea drumurilor. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. mihail marius spune:

    Nu s-a realizat nimic in privinta asfaltarii in Niscov, desi este un proiect cu fonduri europene.
    Aerul este irespirabil, din cauza prafului ridicat de masini.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!