Publicat la: 23.03.2018. 19:30 / 927 views

DRUMURI ÎNCHISE ŞI RESTRICŢII DE TONAJ. RESTRICŢII IMPUSE PE MAJORITATEA ŞOSELELOR NAŢIONALE

Încă un cod portocaliu de ninsori şi viscol, încă o zi cu drumuri închise în judeţul Buzău. La orele dimineţii s-a decis interzicerea circulaţiei auto pe şoseaua naţională Râmnicu Sărat – Brăila, şi pe cea de la Costeşti spre Slobozia. Pe celelalte tronsoane naţionale s-au impus restricţii de tonaj. De asemenea, DN 1 B Buzău – Ploieşti a fost închis mai bine de o oră, însă decizia a fost forţată de împrejurări. Un incident cu două tir-uri a făcut imposibilă circulaţia.

viscol martie 2Problemele au apărut la orele dimineţii, după ce toată noaptea a nins abundent şi a viscolit. Situaţii critice au apărut pe DN 2 C Costeşti – Slobozia şi pe DN 22 Râmnicu Sărat – Brăila, drumuri închise de autorităţi.

Drumarii au acţionat, însă au existat şi incidente pe fondul carosabilul acoperit cu zăpadă. DN 1 B Buzău – Ploieşti a fost închis chiar, după ce un incident cu două tir-uri. Și pe DN 10 Buzău – Braşov au fost probleme, din cauza unei maşini de mare tonaj ieşite în decor.

În zona filtrelor rutiere de pe drumurile închise, au rămas să aştepte câteva ore doar şoferii care nu aveau o rută alternativă.

În această după-amiază, la ora 15:00, judeţul Buzău a ieşit de sub incidenţa codului portocaliu de ninsori şi viscol. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!