Drumuri cu ”gropițe”. Călătorie între Buzău și Țintești

Drumuri cu ”gropițe”. Călătorie între Buzău și Țintești

De la Buzău la Țintești se ajunge destul de repede cu mașina, așa că primarul Constantin Toma, primar al Buzăului, la dus în vizită în localitatea natală pe mentorul său, Ilie Bolojan. Adept al ”Buzăului Mare”, președintele Consiliului Județean Bihor a și văzut, cu ochi de profesionist, ce va trebui construit dacă unirea celor două UAT-uri se va înfăptui. În primul rând, ”drumurile cu gropițe în obraji”

Invitat special al primarului Constantin Toma, domnul Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor și ex-primar al Municipiului Oradea, a făcut o vizită și la Țintești, străbătând teritoriul dintre cele două localități componente ale proiectului Buzăul Mare.

Susținător declarat al Referendumului din 26 septembrie, acesta a subliniat încă o dată de ce este necesară unirea Buzăului cu comuna Țintești.

Călătorind prin teritoriul dintre cele două UAT-uri vecine, președintele de Consiliu Județean a ”văzut” mai multe nereguli pe drum.

Dacă Referendumul va fi validat și se va înfăptui Buzăul Mare, locuitorii comunei Țintești vor putea beneficia, într-un timp relativ scurt, de aceleași condiții de trai ca și locuitorii Buzăului.

Și unii, și alții, vor resimți unirea celor două Unități Administrativ Teritoriale într-un oraș mai mare și mai puternic, care se va dezvolta în folosul tuturor, ceea ce va conduce inevitabil și la creșterea nivelului de trai.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și