Publicat la: 16.03.2017. 18:59 / 819 views

DRUMUL SPRE OBOR, RAMPĂ DE GUNOI. PRIMĂRIA ANUNŢĂ MĂSURI ŞI AMENZI DRASTICE

Campania de curăţenie de Paşti a început săptămâna aceasta în oraşul Buzău. Autorităţile au în program acţiuni în toate cartierele. Totuşi, problemele cu depozitarea accidentală a gunoaielor în mai multe zone limitrofe sunt departe de a fi rezolvate. Un exemplu elocvent este cel al drumului spre Obor, unde pe o parte a străzii s-au format munţi de deşeuri.

gunoi 1Peisajul pe care îl întâlnim pe drumul spre Obor este dezolant. Pe o distanţă de câteva sute de metri, pe marginea străzii, aproape de câmp, tronează deşeuri menajere sau rezultate din construcţii. Este efectul lipsei de bun simţ din partea unor buzoieni care au preferat să scape de gunoaie sfidând legea şi aruncând sistematic deşeuri într-o zonă mai puţin monitorizată de autorităţi. Situaţia nu este singulară în municipiul Buzău şi este cunoscută de responsabilii din Palatul Comunal.

Primăria are în plan o soluţie mai eficientă de supraveghere, astfel încât să fie depistaţi cetăţenii care depozitează deşeuri în locuri neautorizate. În zonele cu probleme vor fi amplasate camere video iar imaginile vor fi monitorizate de Poliţia Locală.

Până la implementarea noului sistem de supraveghere, Primăria va fi nevoită să colecteze gunoaiele aruncate accidental, în timp ce poliţiştii locali vor fi mobilizaţi mai mult pe teren pentru a identifica astfel de situaţii.

Campus TV face un apel către cetăţenii oraşului Buzău să sesizeze cazurile în care în anumite zone ale municipiului s-au format rampe de gunoi din cauza depozitării ilegale de deşeuri. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!