Publicat la: 09.12.2019. 19:11 / 1.223 views

DRUMUL GUNOAIELOR. SITUAŢIE SCĂPATĂ DE SUB CONTROL DE AUTORITĂŢI

Un drum de pământ din imediata apropiere a padocului din cartierul Simileasca poate lua, detaşat, titlul de “drumul gunoaielor”. Aici, şanţurile sunt pline de deşeuri menajere şi din construcţii , iar în miljocul drumului tronează munţi de gunoaie. O situaţie scăpată de sub control de autorităţile locale.

gunoaie 1  gunoaie 3

Peisajul dezolant poate fi observat la capătul străzii Răchitei, după trecerea la nivel cu calea ferată din Gara Nord Buzău, în apropierea padocului Urbis.

Drumul este plin de deşeuri menajere şi din construcţii, aruncate de-a lungul timpului, într-o zonă unde toate măsurile preventive s-au dovedit ineficiente. Localnicii de pe Răchitei recunosc faptul că gunoaiele sunt duse acolo de cetăţenii din zonă, în lipsa unor tomberoane, mai precis pentru că nu au semnate contracte cu firma de salubrizare a oraşului.

Pe această cale, sesizăm şi solicităm ca toate instituţiile abilitate să stopeze fenomenul depunerii ilegale de deşeuri şi să elimine focarul de infecţie de pe acest drum. Pentru un oraş al cărui slogan este “Buzău deschis”, peisajul pe care îl întâlnim aici este într-o totală contradicţie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!