Publicat la: 13.07.2016. 16:31 / 1.534 views

DRUMUL AMBREI, APROAPE DE FINAL. ASFALTAREA VA FI GATA ÎN 10 ZILE

Drumul comunal dintre Pătârlagele şi Colţi, considerat ca drum de importanţă turistică, va fi asfaltat în întregime. Segmentul cuprins între Sibiciul de Sus şi comuna Colţi se află în lucru şi va fi finalizat curând. Este singura cale de acces către Muzeul Chihlimbarului şi siturile rupestre de la Aluniş.

colti 3Anul acesta, Consiliul Judeţean şi-a propus să asfalteze 60 de kilometri de drumuri judeţene.

Unele dintre lucrări au fost finalizate deja, iar altele se află în lucru.

Printre acestea şi drumul de importanţă turistică, dintre Pătârlagele şi Colţi, singura cale de acces către Muzeul Chihlimbarului şi siturile rupestre de la Aluniş.

Acest drum, care a fost preluat de la primăria Pătârlagele, este asfaltat în două etape. Prima porţiune a fost asfaltată cu doi ani în urmă iar tronsonul dintre Sibiciul de Sus şi Colţi se află acum în lucru.

Tot pe Valea Buzăului a mai fost asfaltat un alt drum, de o mare importanţă pentru cei care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Şi pentru că Drumul Ambrei este singura cale de acces către siturile rupestre de la Aluniş, primarul de la Colţi şi preşedintele CJ au hotarat să reabiliteze şi drumul până acolo în decurs de cel mult un an. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!