Publicat la: 20.06.2018. 18:16 / 907 views

DRUMARII VOR ASFALT. A ÎNCEPUT MONTAREA NOII STAŢII IMPORTATE DIN GERMANIA

În oraş sunt peste 60 de şantiere în lucru pe străzile Buzăului. Acolo unde s-a ajuns la stadiul de turnare a covorului asfaltic se importă asfaltul de la staţiile cele mai apropiate iar pentu plombări lucrează staţia mică de la Urbis. În curând, tot mai multe străzi vor trebui asfaltate şi drumarii se bazează pe începerea producţiei de la staţia nouă, importată de la germani.      

statie asfalt 1Drumarii de la Urbis şi cei de la firma care se ocupă de reabilitarea a 43 de străzi de pământ aşteaptă cu nerăbdare prima şarjă de asfalt de la staţia importată din Germania de Urbis Serv.

Montarea staţiei a început deja, componentele au ajuns la Buzău în totalitate şi în maxim o lună şi jumătate se va putea face proba utilajului.

Asfaltul se va face după reţetele agreate, pe bază de agregate de granit aduse de la cariera „Revărsarea” din judeţul Tulcea.

Şeful echipei de la firma germană care a produs staţia de asfalt dirijează această primă fază a montării componentelor, urmând ca foarte curând să sosească şi ceilalţi membri ai echipei de specialişti.

Aceştia vor conlucra cu echipa de la Urbis Serv pentru a  pune în funcţiune staţia de asfalt în termenul cel mai scurt.

Pentru echipele care se ocupă de plombarea nenumăratelor gropi din carosabilul municipal, asfaltul este produs în continuare de staţia mică, soluţia de rezervă pentru lucrările de mai mică anvergură. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!