Publicat la: 21.03.2018. 19:23 / 1.205 views

DRUM SURPAT, TRAFIC AUTO ÎNCHIS, ÎNTRE SATELE TERCA ŞI LUNCILE, COMUNA LOPĂTARI

Surparea unui drum, care leagă două sate din comuna Lopătari, a făcut imposibilă circulaţia auto, timp de aproape o zi. Calea de acces a fost distrusă de o alunecare de teren în punctul Malul cu Sare. Autorităţile au dispus de urgenţă refacerea drumului comunal. Până la remedierea problemei, între cele două sate s-a circulat doar pietonal.

drum surpat 1 drum reparatii 2

Probleme de acces pe drumul comunal 159, care leagă satele Luncile şi Terca, din comuna Lopătari. O alunecare de teren s-a reactivat, afectând o bună parte din drum. În această dimineaţă, autorităţile au decis să închidă traficul auto şi să le permită localnicilor să traverseze zona doar pe jos. În acelaşi timp, s-a dispus remedierea urgentă a problemei, iar în zonă au ajuns autoutilaje pentru refacerea drumului.

Nu este pentru prima dată când sătenii din Terca şi Luncile se confruntă cu alunecări de teren în punctul Malul cu Sare.

În urma intervenţiei, circulaţia auto a fost reluată în această după-amiază, dar zona se traversează cu dificultate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!