Publicat la: 23.10.2017. 18:23 / 1.064 views

DRUM BUN. A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU DJ VADU PAŞII – ROBEASCA

Astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, a semnat împreună cu directorul ADR Sud-Est, Luminiţa Mihailov, un contract pe fonduri europene. Este vorba de modernizarea infrastructurii rutiere a tronsonului din drumul judeţean 203 K, segment care face legătura între localităţile Vadu Paşii, Săgeata şi Robeasca. Cu o lungime de peste 36 de kilometri, tronsonul va trebui finalizat în timp de 62 de luni.

semnare drumAstăzi a fost semnat contractul de finanţare pe fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii rutiere a unui drum judeţean.

Este vorba de tronsonul cuprins între drumul naţional E85 şi comunele Vadu Paşii, Săgeata şi Robeasca, la limita cu judeţul Brăila.

Contractul de finanţare a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, şi de directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Est Brăila, Luminiţa Mihailov.

Beneficiarii direcţi ai investiţiei sunt cei peste 15.500 de locuitori din cele trei comune, dar şi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în acest perimetru.

Din totalul finanţării, 98%, adică aproximativ 26 milioane de euro, provin din fonduri europene, Consiliului Judeţean revenindu-i doar 10%, în jur de 500 mii euro.

Până la finalul acestui an, Consiliul Judeţean va mai semna şi alte contracte de finanţare, printre care cele pentru reabilitarea Bibliotecii Judeţene şi a secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!