Publicat la: 20.02.2020. 19:36 / 1.198 views

DRAGOSTE LA MUZEU. SCRISORI DE DRAGOSTE DIN ARHIVE

Pe 23 februarie, cu o zi înainte de ziua în care românii sărbătoresc Dragobetele, centrul atenţiei se mută la Muzeul Judeţean. Aici, buzoienii vor putea să afle ce trebuie să facă de Dragobete, conform tradițiilor românești. Accesul publicului la manifestările și la colecțiile muzeului va fi gratuit.

dragobete muzeu 1Dragobetele, iubăreţul tradiţional din zona balcanică, este şi o tradiţie a românilor.

Dragobetele este întâmpinat cum se cuvine și de personalul Muzeului Județean, care le-a pregătit surprize buzoienilor.

Tematica prelegerii de anul acesta este cu totul diferită față de anii anteriori și va suscita interesul publicului.

La sugestia celor de la Arhivele Naționale Buzău și împreună cu ei, Muzeul Județean va organiza o expoziție cu totul inedită, denumită ”Scrisori de dragoste din Arhive”

Buzoienii care vor participa la activitățile dedicate Dragobetelui de la Muzeul Județean, vor avea posibilitatea de a vizita gratuit și colecțiile muzeului.

Manifestările vor avea loc duminică, 23 februarie, începând cu ora 11 iar accesul publicului va fi gratuit. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!