Publicat la: 12.02.2018. 19:22 / 936 views

DRAGOSTE DE FEBRUARIE. TEATRUL GEORGE CIPRIAN OFICIAZĂ „CĂSĂTORII DE DRAGOBETE”

Pentru sfârşitul lui februarie, luna iubirii, Teatrul „George Ciprian” a pregătit şi anul acesta un program special pentru buzoieni. Acesta va debuta pe 17 şi 18 februarie, cu spectacolul „Brodway Rocks”pus în scenă de un grup de studenţi din Anglia. De Dragobete, ca şi anul trecut, se vor elibera certificate de căsătorie „la minut”, iar cuplurile căsătorite în ziua de 24 februarie, vor avea acces gratuit la spectacolul din acea zi.

afis teatruSala Teatrului de Proiecte „George Ciprian” este pregătită pentru primirea buzoienilor la spectacolele de teatru din luna iubirii.

Acestea vor debuta cu un spectacol muzical realizat de studenţii de la Universităţii din Anglia.

Teatrul buzoian „George Ciprian” va găzdui cea de-a treia ediţie a sărbătorii anuale a iubirii la români, Dragobetele, când clădirea Muzeului Judeţean se va transforma într-un adevărat tărâm al dragostei.

Zeci de cupluri îşi vor reînnoi  jurămintele de căsătorie sau le vor rosti pentru prima dată.

Cuplurile de îndrăgostiţi care vor veni la Teatrul Ciprian de Dragobete, vor primi certificate de căsătorie „la minut”, valabile doar în acea zi şi în acel loc.

Cei care îşi sărbătoresc ziua de naştere sau căsătoria reală, vor beneficia de intrare gratuită la piesa de teatru „O noapte furtunoasă”, care va începe la ora 18. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!