Publicat la: 14.02.2020. 19:16 / 670 views

DRAGOBETELE, LA TEATRUL “G. CIPRIAN”. ”SĂRBĂTOREŞTE ROMÂNEŞTE ZIUA IUBIRII”

Sărbătoarea iubirii a început încă de astăzi, cu Valentine’s Day. Dar, adevărata sărbătoare a iubirii la români este Dragobetele, când buzoienii sunt invitaţi să o sărbătorească împreună la TeatruL ”George Ciprian”, pe 24 februarie.

dragobete DRAGOBETE

Este al cincilea an consecutiv în care Dragobetele îi aşteaptă pe buzoienii îndrăgostiţi la teatru, cu surprize nenumărate.

Bineînţeles că la Teatrul Ciprian vor fi şi spectacole dedicate cuplurilor.

Pe 17 februarie, pe scena teatrului va putea fi urmărită piesa ”O noapte furtunoasă”, care are un succes deosebit la Buzău şi se joacă cu casa închisă pentru a doua oară.

Conducerea Teatrului George Ciprian are încă o surpriză pentru buzoieni în această perioadă.

Aşadar, buzoienii sunt aşteptaţi pe 24 februarie la Teatrul ”George Ciprian” să sărbătorească româneşte Ziua Îndrăgostiţilor şi, de ce nu, să primească un certificat de căsătorie pentru o zi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!