Publicat la: 29.04.2016. 19:26 / 3.303 views

DRĂGAICA S-AR PUTEA DESCHIDE PE 4 IUNIE. SOLICITAREA AU FĂCUT-O COMERCIANŢII

dragaicaVeşti bune pentru buzoieni! Drăgaica s-ar putea deschide în acest an cu o săptămână mai devreme.

Solicitarea a fost făcută de comercianţii din Drăgaică pentru a putea prinde două week-enduri pline în care să îşi întâmpine clienţii.

Decizia se va lua în următoarele zile după ce se va discuta cu toţi factorii implicaţi. De asemenea, autorităţile locale au decis ca şi în acest an intrarea în cel mai vechi târg din zonă să fie liberă.

Târgul Drăgaica are o tradiţie de zeci de ani. Buzoienii ştiau că în fiecare an, în jurul datei de 11 iunie aceasta îşi deschide porţile pentru buzoieni şi nu numai.

În acest an, însă, este posibil ca Drăgaica să se deschidă cu o săptămână mai devreme. Solicitarea au făcut-o comercianţii pentru a avea la dispoziţie mai multe zile de vânzare.

Decizia se va lua în următoarele zile, însă trebuie discutate toate aspectele care ar putea fi influenţate de acest lucru, inclusiv alegerile locale care au loc pe 5 iunie.

O altă veste bună este că şi în acest an autorităţile locale au decis să menţină intrarea liberă în Drăgaică.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!