Publicat la: 22.03.2017. 18:17 / 1.431 views

DOUĂ VOLUME DE POEZIE, LANSATE LA BUZĂU. SUNT SEMNATE DE GINA ZAHARIA

Un nou eveniment literar marca Gina Zaharia a avut loc, ieri, la Buzău. De Ziua Internaţională a Poeziei, buzoianca a lansat nu unul, ci două volume de poezie, „Nomade” şi „La est de tine”. De la eveniment nu au lipsit nume importante ale lumii literare buzoiene, poeţi, scriitori, critici literari sau colegi de breaslă ai poetei.

Gina-Zaharia„Nomade” şi „La est de tine” sunt cele două titluri lansate ieri de poeta Gina Zaharia, chiar de Ziua Internaţională a Poeziei.

Chiar dacă au fost lansate în aceeaşi zi, volumele sunt diferite în primul rînd ca stil de compunere, unul conţinând poezie cu rimă, celălalt, versuri albe.

La eveniment au fost prezente figuri cunoscute ale lumii literare buzoiene, fini cunoscători ai poeziei, nume care au elogiat ultimele creaţii ale poetei buzoiene.

Invitat special la eveniment a fost Dan Cristea Enache, semn că poeziile buzoiencei sunt apreciate şi de critica de specialitate.

Gina Zaharia se remarcă de ani buni pe scena literară buzoiană. A debutat în urmă cu peste două decenii şi scrie atât poezie cât şi romane poliţiste. (Andrei Solomon)

Exista 1 Comentariu
Ce spun vizitatorii:
  1. Sofia Sincă spune:

    Am ascultat cu interes și dragoste prezentarea făcută de jurnal, prezentare pe deplin meritată de scriitoare. Sunt cunoscătoare virtuală a tot ce a scris Gina Zaharia. Am apreciat și am admirat,
    Sofia Sincă

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!