DOUĂ DECESE ȘI PESTE 100 DE CAZURI NOI. ASISTENTĂ DE LABORATOR, DECEDATĂ LA ATI

DOUĂ DECESE ȘI PESTE 100 DE CAZURI NOI. ASISTENTĂ DE LABORATOR, DECEDATĂ LA ATI

Un al doilea cadru medical buzoian a pierdut lupta cu noul coronavirus, luni seară.Este vorba despre o asistentă medicală de laborator. Între timp, avem încă o zi cu peste o sută de îmbolnăviri de COVID anunțate în județul Buzău. Direcția de Sănătate Publică a mai raportat două decese în situația prezentată astăzi.

covid mort 2

Rata de îmbolnăviri COVID la nivelul județului Buzău continuă să crească. În statistica prezentată azi, autoritățile din sănătate au anunțat că 101 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. D.S.P. a mai confirmat două decese.

Este doliu și la Spitalul Județean de Urgență, după ce o asistentă de la laboratorul privat din incinta unității a decedat, la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu coronavirus. Femeie, în vârstă de 62 de ani, fusese internată pe secția ATI a Spitalului Județean. La protestul de ieri din fața Guvernului, sindicaliștii SANITAS Buzău au lansat baloane negre și în memoria asistentei decedate.

Este al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale buzoiene infectate cu coronavirus. Săptămâna trecută, un maseur de la secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență a murit, la câteva zile după ce a fost diagnosticat cu COVID. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și