Publicat la: 18.11.2020. 19:43 / 299 views

DOUĂ DECESE ȘI PESTE 100 DE CAZURI NOI. ASISTENTĂ DE LABORATOR, DECEDATĂ LA ATI

Un al doilea cadru medical buzoian a pierdut lupta cu noul coronavirus, luni seară.Este vorba despre o asistentă medicală de laborator. Între timp, avem încă o zi cu peste o sută de îmbolnăviri de COVID anunțate în județul Buzău. Direcția de Sănătate Publică a mai raportat două decese în situația prezentată astăzi.

covid mort 2

Rata de îmbolnăviri COVID la nivelul județului Buzău continuă să crească. În statistica prezentată azi, autoritățile din sănătate au anunțat că 101 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. D.S.P. a mai confirmat două decese.

Este doliu și la Spitalul Județean de Urgență, după ce o asistentă de la laboratorul privat din incinta unității a decedat, la câteva zile după ce a fost diagnosticată cu coronavirus. Femeie, în vârstă de 62 de ani, fusese internată pe secția ATI a Spitalului Județean. La protestul de ieri din fața Guvernului, sindicaliștii SANITAS Buzău au lansat baloane negre și în memoria asistentei decedate.

Este al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale buzoiene infectate cu coronavirus. Săptămâna trecută, un maseur de la secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență a murit, la câteva zile după ce a fost diagnosticat cu COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!