Publicat la: 06.07.2020. 18:24 / 666 views

DOUĂ DECESE, ÎN RÂNDUL PACIENȚILOR CU COVID. NUMĂRUL VICTIMELOR LA NIVEL DE JUDEȚ A AJUNS LA 18

Două decese ale unor pacienți cu Covid 19 au fost înregistrate în weekend. Este vorba despre două persoane în vârstă, care prezentatu comorbidități. Astfel, la Buzau, numărul deceselor asociate Covid 19 ajunge la optsprezece.

spital ramnic 1De la debutul pandemiei, la nivelul Județului Buzău au fost înregistrate optsprezece decese ale unor pacienți diagnosticați cu Covid. La finele săptămânii, la Spitalul Județean, a fost înregistrat decesul cu numărul 17. Este vorba despre un bătrân de 80 de ani, cu mai multe comorbidități, precum hipertensiune arterială și demență vasculară.

Al optsprezecelea deces a fost înregistrat duminică. Este cazul unei bătrâne de 77 de ani, internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Pacienta  avea de asemenea o stare de sănătate precară, suferind un accident vascular cerebral.

La polul opus, în județul Buzău au fost confirmate peste 350 de vindecări, un procent de peste 50 la sută din cetățenii diagnosticați cu Coronavirus. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!