Publicat la: 19.01.2018. 19:20 / 890 views

DOTĂRI ŞI MODERNIZĂRI DE SEDII LA ISU BUZĂU. AU FOST ANUNTATE, AZI, DE UN SEF DIN IGSU

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă va beneficia şi în acest an de dotări cu autospeciale şi alte mijloace de intervenţii moderne. De asemenea, vor fi bani şi pentru reabilitarea sediilor aflate într-o stare de degradare. Sunt câteva dintre anunţurile făcute de adjunctul inspectorului general al IGSU. Buzoian de origine, colonelul Cezar-Mihai Damian a participat, astăzi, la bilanţul ISU pe anul trecut.

comitet sincronÎn prezenţa tuturor responsabililor implicaţi în Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, oaspetele de la nivel înalt a participat la o şedinţă de bilanţ privind activitatea ISU Buzău din 2017. La finalul evenimentului, adunctul inspectorului general al IGSU a anunţat câteva dintre proiectele de dotare pentru ISU Buzău.

Primarul Constantin Toma a venit cu propunerea ca autorităţile centrale să finanţeze construcţia a două puncte de lucru pentru ISU, unităţi care ar putea fi amenajate la marginea oraşului.

Până la înfiinţarea celor două puncte intermediare, sunt în plan reabilitarea şi modernizarea sediilor principale de la Buzău şi Râmnicu Sărat.

Anul trecut, SMURD Buzău a avut peste 5.000 de misiuni – asistenţă medicală de urgenţă, prim-ajutor, operaţiuni de descarcerare sau alte intervenţii uzuale. De asemenea, pompierii au avut de-a face cu aproape 400 de incendii. Numărul solicitărilor, atât pentru paramedicii SMURD, cât şi pentru pompieri a crescut cu peste 5% faţă de anul 2016. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!