Publicat la: 10.05.2017. 18:50 / 829 views

DOTĂRI NOI LA SECŢIA DE PEDIATRIE. DONAŢII FĂCUTE DE FUNDAŢIA „SALVAŢI COPIII”

Noi dotări la secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Organizaţia „Salvaţi Copiii” a donat aparatură medicală şi paturi noi în valoare de peste 22.000 de euro. Acţiunea caritabilă a fundaţiei face parte din programul de reducere a mortalităţii infantile.

pediatrie 3Anual, în secţia de Pediatrie a celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţul Buzău sunt înregistrate aproape 2.800 de internări. Cu o capacitate de 70 de paturi, secţia este de mai mulţi ani într-un proces continuu de modernizare. Astăzi, oficialii fundaţiei „Salvaţi Copiii” au venit la Buzău, după ce organizaţia a făcut o donaţie în cadrul unui program de reducere a mortalităţii infantile.

Pentru secţia de Pediatrie au fost oferite 40 de paturi noi, două nebulizatoare şi un autoclav pentru sterilizarea biberoanelor.  

De-a lungul timpului, autorităţile judeţene au alocat sume importante pentru secţia de Pediatrie, iar donaţiile făcute de „Salvaţi Copiii” vin să completeze politica de îmbunătăţire a condiţiilor din unitate.

La evenimentul de astăzi a fost prezentă şi Amalia Năstase, ambasador al campaniei „Salvaţi Copiii”.

Este pentru a doua oară în ultimii doi ani când „Salvaţi Copiii” contribuie la modernizarea sistemului sanitar buzoian. În 2015, la Maternitatea Buzău au fost donate un incubator şi un pulsoximetru în valoare de 11.000 de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>