Publicat la: 19.09.2018. 18:25 / 684 views

DOSARUL DOROBANŢI, ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE. 4 TINERI ELIBERAŢI, ALTUL REŢINUT

Ancheta în dosarul atacului de la Pizzeria din Dorobanţi continuă. Noutăţile constau în faptul că cei patru tineri reţinuţi luni pentru implicare în agresiune au fost puşi în libertate. În acelaşi timp, a avut loc o nouă reţinere a poliţiştilor buzoieni în dosar. Este vorba despre cel de-al cincilea tânăr implicat în eveniment.

mascatiCei patru tineri reţinuţi luni pentru implicare în agresiunea de la pizzeria Dorobanţi au fost puşi în libertate. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea cercetărilor şi plasarea acestora sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Între timp a avut loc o nouă reţinere a poliţiştilor buzoieni în dosar. IPJ anunţă că, în urma activităţilor desfăşurate, a fost depistat şi cel de-al cincilea tânăr implicat în evenimentul din 17 septembrie. Buzoianul în vârstă de 24 de ani este bănuit că ar fi condus una dintre maşinile care i-au adus pe suspecţi la pizzeria pe care ulterior au vandalizat-o. El fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să dispună noi măsuri.

Reamintim telespectatorilor că scandalul a fost sesizat la o pizzerie din cartierul Dorobanţi. Mai multe persoane au coborât din două maşini înarmaţi cu macete, spray lacrimogen şi săbii şi,  în încercarea de a prinde un bărbat, au spart mai multe geamuri ale locaţiei.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi au reuşit să stabilească identităţile celor implicaţi în scandal. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!