Publicat la: 13.11.2017. 19:32 / 285 views

DORU CRĂCIUN, ÎN PRAG DE PENSIONARE. A PREGĂTIT MÂNCAREA SĂRACILOR TIMP DE 16 ANI

Timp de 16 ani s-a preocupat ca asistaţii de la Cantina de Ajutor Social să fie hrăniţi cu mâncare bună, iar de sărbători s-a asigurat că nu le lipseşte de pe masă mâncarea tradiţională. A venit, însă, vremea să se retragă la pensie iar acest lucru îl face cu inima strânsă. Este vorba despre Doru Crăciun, fostul director al Cantinei care peste două săptămâni îşi va lua rămas bun atât de la angajaţi, cât şi de la asistaţi. În locul său va veni o doamnă, economist de profesie.

doru craciunDin 2001 şi până în prezent, Cantina de Ajutor Social a avut un singur director, în persoana lui Doru Crăciun. În tot acest timp, au existat situaţii singulare în care asistaţii să reclame calitatea mâncării. În rest, nu au existat nicin fel de probleme, iar buzoienii abonaţi la cantină s-au declarat tot timpul mulţumiţi. Au trecut de atunci 16 ani, iar peste două săptămâni, Doru Crăciun se va retrage din postul pe care îl ocupă, la pensie.

Doru Crăciun a mărturisit reporterului Campus Tv câteva din secretele care l-au ajutat să îşi ducă misiunea cu succes până la capăt.

Retragerea nu va fi deloc un moment uşor pentru Doru Crăciun, iar gândul îl emoţionează.

Doru Crăciun ne-a mărturisit că succesul în viaţă depinde un pic de noroc, însă cel mai mult de răbdarea de care dispune omul. În meseria sa, Doru Crăciun a trecut prin toate etapele, de la ajutor de ospătar, în adolescenţă, la şef de restaurant de lux, dar spune că nicăieri nu s-a simţit mai util decât în cei 16 ani în care i-a hrănit pe cei mai săraci oameni ai urbei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>