Publicat la: 18.01.2021. 19:24 / 1.318 views

DOR DE EMINESCU. LUCRĂRILE DE REABILITARE A COLEGIULUI SUNT ÎN ÎNTÂRZIERE

Reabilitarea Colegiului Național ”Mihai Eminescu” este în întârziere, pe de o parte din cauza restricțiilor impuse de pandemie și, în principal, ca urmare a preluării lucrărilor de către un nou constructor.

eminescu 1 indieni 2

Viceprimarul Ionuț Apostu, care este și responsabil cu reabilitarea Colegiului Național ”M. Eminescu”, a discutat pe marginea  graficului de lucrări cu firma care a preluat proiectul  .

Cele mai mari întârzieri sunt înregistrate la refacerea acoperișului.

Neefectuarea lucrărilor în termenii prevăzuți în contract nu s-a produs doar din cauza intrării în insolvență a firmei care a câștigat licitația initial, ci și ca urmare a întârzierii plăților către Ministerul Dezvoltării.

Reabilitarea Colegiului Eminescu este finanțată prin programul guvernamental PNDL 2 și ar fi trebuit finalizată în această primăvară.

Dacă noul termen asumat de Constructor, 1 septembrie 2021, va fi respectat, eminescienii buzoieni ar putea avea bucuria de a începe noul an școlar acasă, în clădirea renovată a Colegiului de pe strada Independenței. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!