Publicat la: 08.11.2016. 18:44 / 1.143 views

„DONEZ DIN DRAGOSTE DE ŢARĂ”. MILITARII DIN GARNIZOANA BUZĂU DONEAZĂ SÂNGE PENTRU CEI AFLAŢI ÎN SUFERINŢĂ

Proiectul „Donez din dragoste de ţară”, iniţiat de Ministerul Apărării Naţionale se desfăşoara în perioada 7-11 noiembrie. Voluntarii militari din toată ţara se vor prezenta la centrele de recoltare sanguină pentru a dona sânge. Militarii din Garnizoana Buzău s-au aliniat acestei acţiuni a Armatei Române şi s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

militari-sange-2Zeci de militari din Garnizoana Buzău s-au prezentat astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău pentru a dona, în mod voluntar, sânge pentru spitalele buzoiene.

Şi elevii de la Boboc au răspuns prezent la iniţiativa de a se dona sânge pentru cei aflaţi în suferinţă. Astăzi, au venit la Centrul de Transfuzie 40 de voluntari.

Cei mai mulţi dintre voluntarii militari au mai donat sânge aşa că nu au niciun fel de emoţie la vederea acului de transfuzie.

În ultimul timp, numărul de donatori fideli scade pe zi ce trece iar ajutorul oferit de ostaşii din garnizoană este nepreţuit.

Campania de donare de sânge, iniţiată de Ministerul Apărării Naţionale se înscrie în seria de activităţi dedicate Zilei Veteranilor de Război din Teatrele de Operaţii care va fi sarbatorita  pe 11 noiembrie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!