Publicat la: 21.06.2018. 18:07 / 1.352 views

DONAŢIE IMPORTANTĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN. S-AU ÎNLOCUIT PĂTUŢURILE, VECHI DE 30 DE ANI

Moment important astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Un grup de firme din Buzău, prin Centrul Cultural Filantropic „Cuvioasa Parascheva” din Buzău – în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, au donat secţiei de Pediatrie 34 de pătuţuri din inox, plus saltelele aferente, care  înlocuiesc integral mobilierul vechi de peste 30 de ani de pe secţie.

paturi copii 3Cadou consistent astăzi pentru secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău. Grupul de firme Eximprod, prin Centrul Cultural Filantropic „Cuvioasa Parascheva” din Buzău – în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei au răspuns pozitiv memoriului înaintat de medicul şef secţie dr. Alina Iordache şi au decis să sponsorizeze secţia de Pediatrie din cadrul S.J.U. Buzău cu un număr de 34 de pătuţuri din inox plus saltelele aferente, care vor înlocui integral mobilierul vechi de pe secţie.

Noul mobilier a fost primit cu braţele deschise de către personalul spitalului, mai ales că vechile pătuţuri aveau peste 30 de ani, erau reparate de multe ori şi cu greu mai puteau fi folosite.

Donaţia reprezintă, practic, continuarea unei serii de ajutoare oferite comunităţii buzoiene de către Grupul de firme Eximprod.

Despre nevoia de mobilier din secţia de Pediatrie s-a mai vorbit, însă în momentul în care copilul unuia dintre preoţi a fost internat, părintele a făcut în aşa fel încât să fie posibil acest proiect. Reprezentanţii Centrului Cultural Filantropic „Cuvioasa Parascheva” din Buzău au făcut posibil acest parteneriat, iar astăzi, în spital au fost aduse 17 paturi iar la începutul saptămânii viitoare vor ajunge şi celelalte 17 paturi.

Valoarea investiţiei în pătuţuri s-a ridicat la 70 de mii de lei, însă cei implicaţi astăzi au promis că vor rămâne alături de copiii internaţi în secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!