Publicat la: 04.06.2018. 18:07 / 1.459 views

DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ. A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ DOCTORUL ION DRĂGHICI

Lumea  medicală este în stare de şoc. Încă un medic a încetat din viaţă în această dimineaţă, lăsând în urma sa multe regrete, dar şi o carieră remarcabilă. Fostul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, doctorul Ion Drăghici s-a stins din viaţă în această dimineaţă, în urma unor afecţiuni de care suferea de mai multă vreme. Colegii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt consternaţi, iar cuvintele de apreciere cu privire la cariera sa nu contenesc.

draghiciÎn această dimineaţă, în urma unor afecţiuni de care suferea de mai multă vreme, fostul director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, doctorul Ion Drăghici s-a stins din viaţă. Moartea sa a fost anunţată în jurul orei 06.00. În urmă cu câteva zile, el a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă, acolo unde şi-a dat şi ultima suflare, în jurul său aflându-se foştii colegi. Doctorul Ion Drăghici a fost unul dintre cei mai apreciaţi specialişti în chirurgie plastică şi reconstructivă, din judeţul Buzău.

Medicul Ion Drăghici s-a făcut remarcat prin dragostea pe care o manifesta pentru pacienţi si pentru oameni în general. Doctorul Ion Drăghici a fost şeful Secţiei de Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean Buzău. A slujit această nobilă meserie, ca angajat al celui mai mare spital buzoian, peste 30 de ani. În tot acest timp, el a redat speranţa unui număr impresionant de pacienţi rămaşi mutilaţi în urma unor accidente de muncă, rutiere sau a unor incendii. 

Medicul Ion Drăghici s-a născut la data de 28 iulie 1952, în comuna Mărgăriteşti, Judeţul Buzău. Redacţia Campus TV regretă plecarea sa, o grea pierdere pentru întreaga comunitate buzoiană şi medicală.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!