Publicat la: 15.03.2019. 19:16 / 812 views

DOLIU ÎN LITERATURA BUZOIANĂ. SCRIITORUL MARIN IFRIM A MURIT LA DOAR 64 DE ANI

Scriitorul şi publicistul buzoian Marin Ifrim s-a stins, ieri, din viaţă, la doar 64 de ani. Era internat de mai multe zile la Spitalul Militar, din cauza problemelor de sănătate. De-a lungul carierei, Marin Ifrim a publicat peste 20 de volume de proză şi critică literară.

ifrimLiteratura buzoiană a mai pierdut o stea. Marin Ifrim a încetat, ieri, din viaţă, la Spitalul Militar din Bucureşti. Scriitorul şi publicistul buzoian  a fost membru titular al Uniunii Scriitorilor din România, Asociaţia Bucureşti, încă din 1998.

Născut la 1 Decembrie 1955, în comuna Bălăceanu, a absolvit Liceul Agricol Buzău, Şcoala Tehnică de Maiştri Buzău şi Facultatea de Istorie, Muzeografie şi Arhivistică.

De-a lungul carierei, a publicat peste 20 de volume de versuri, proză scurtă, critică literară şi tabelete literare. Publicistul buzoian a fost inclus, în 2009, în „Enciclopedia personalităţilor din România”. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!