Publicat la: 22.09.2020. 18:45 / 238 views

DOI TINERI DECEDAȚI ȘI 15 CAZURI NOI. BILANȚUL COVID, LA NIVELUL JUDEȚULUI BUZĂU

În continuare avem un număr scăzut de noi îmbolnăviri de coronavirus, la Buzău. Doar 15 cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate și două decese. De această dată vorbim despre doi pacienți mai tineri.

covid mort 2Chiar dacă cifra raportată este ușor ridicată față de ziua precedentă, numărul noilor cazuri se menține scăzut, la nivelul județului Buzău. Autoritățile din sănătate au înregistrat 15 persoane diagnosticate cu COVID, în ultimele 24 de ore.

Au fost raportate și două decese, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Este vorba despre doi bărbați de 38, respectiv 43 de ani, ambii având comorbidități. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!