Publicat la: 20.03.2018. 19:21 / 636 views

DOI POLIŢIŞTI LOCALI AU GĂSIT PE STRADĂ PESTE 2500 DE LEI. AU IDENTIFICAT PROPRIETARUL ŞI I-AU RESTITUIT BANII

Doi agenţi de poliţie locală au găsit zilele trecute împrăştiate pe stradă mai multe bancnote, iar la câţiva paşi distanţă au identificat şi portofelul din care zburaseră banii. Oamenii au strâns bancnotele, au identificat proprietarul şi i-au restituit ceea ce pierduse.

portofel site 1Doi poliţişti locali, în timp ce se aflau în patrulare pe o stradă din municipiul Buzău, au văzut împrăştiate pe asfalt mai multe bancnote.

Ei au adunat 22 de bancnote de 100 de lei, iar în apropierea unui bar, pe o masă, au găsit şi un portofel în care mai erau peste 300 de lei, carduri şi documente de identitate. Poliţiştii au făcut demersuri şi au stabilit cine este proprietarul.

Proprietarul portofelului şi al banilor este militar şi a fost chemat la sediul Direcţiei de Poliţie Locală, pentru a i se restitui bunurile.

Bărbatul le-a mărturisit poliţiştilor locali că în momentul în care a realizat că a pierdut banii nu a mai sperat că îi va găsi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!