Publicat la: 22.05.2019. 18:01 / 581 views

DOAR UNUL A FOST REŢINUT. CEILALŢI NU AU FOST GĂSIŢI DE POLIŢIE

La 24 de ore după atacul extrem de violent al unor indivizi care s-au năpustit cu bâtele asupra unui alt bărbat, Poliţia a reuşit să prindă doar unul dintre agresori. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, reţinut după audieri.

bataie 2Incidentul a avut loc ziua-n amiaza mare, pe bulevardul Unirii, în momentul în care, în zona sediului ACR, mai mulţi indivizi dintr-un clan l-au atacat cu bâtele pe un bărbat, membru al unui clan rival. Altercaţia a continuat într-un bar din apropiere, unde victima se refugiase. Atacatorii au fugit după ce l-au lăsat la pământ pe bărbat. După 24 de ore de căutări, unul dintre agresori a fost prins.

După audieri, tânărul a fost reţinut de Poliţie, pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea mai multor infracţiuni.

Bărbatul reţinut este unul dintre cei trei, care au fost protagoniştii atacului de luni după-amiază. Poliţia încearcă să dea şi de urma celorlalţi.

În urma atacului extrem de violent şi produs într-un loc public, victima a ajuns la spital cu mai multe răni la cap şi torace.

Ancheta în acest caz este coordonată de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!