Publicat la: 19.02.2020. 19:22 / 258 views

DOAR UN PAS, PÂNĂ LA FINAL FOUR. GLORIA A TRECUT LEJER ÎN SFERTURILE CUPEI ROMÂNIEI

Handbalistele de la Gloria s-au calificat in faza sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce au dispus ieri seara, de Stiinta Bucuresti. Ros-albastrele s-au impus clar, cu 36 la 22,  dupa ce in faza precedenta eliminasera o alta echipa din capitala, Spartac.

gloria craiova 2 Gloria Buzău s-a calificat aseară, în sferturile Cupei României, după ce a trecut en-fanfare de Știința București, grupare care evoluează în cel de-al doilea eșalon valoric al handbalului românesc. Partida a fost decisă încă din prima repriză, la pauză buzoiencele conducând cu 18 la 9.

Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie au rulat aproape tot lotul, din șaptele de start nelipsind, însă, câteva titulare de drept. De altfel, cele mai multe goluri au fost înscrise de “senatoarele de drept” Simion și Ilie cu câte 10, respective 7 reușite.

În funcție de norocul de la tragerea la sorți, Buzăul ar putea întâlni echipe abordabile, precum Rapid, CSM Slatina, Universitatea Cluj sau chiar Dunărea Brăila. Există posibilitatea, nedorită de altfel a unui sfert de finală în compania unei grupări puternice, precum CSM București, Râmnicu-Vâlcea sau Minaur. (Andrei Solomon)

optimi cupa romaniei

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!