Publicat la: 14.09.2020. 18:05 / 245 views

DOAR 7 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS. JUDEȚUL BUZĂU, SCĂDERI IMPORTANTE

Veste bună la început de an școlar în privința cazurilor de COVID de la nivelul județului Buzău. Autoritățile din sănătate au încheiat săptămâna cu cele mai puține confirmări înregistrate după explozia de îmbolnăviri din vară. În ultimele 24 de ore, au fost anunțate doar șapte cazuri noi.

covid spital 1Ieri, s-a încheiat săptămâna cu cele mai puține cazuri semnalate la nivelul județului. Pentru a treia săptămână la rând, Buzăul se află pe lista județelor cu o situație în scădere a numărului de îmbolnăviri. De pildă, în ultimele 24 de ore, doar șapte persoane au fost depistate cu noul coronavirus.

Datorită externărilor din ultima perioadă, a scăzut și numărul buzoienilor infectați nevoiți să se izoleze acasă din cauza lipsei de locuri de internare din unitățile medicale buzoiene. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!