Publicat la: 02.11.2016. 18:29 / 1.251 views

DJ 203 K VA FI REFĂCUT CU BANI EUROPENI. FONDURILE VOR AJUTA ŞI LA REABILITAREA FOSTULUI SPITAL BRĂTIANU

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au demarat procedurile pentru accesarea de fonduri europene pentru mai multe obiective din judeţul  Buzău. Anul viitor, cel mai probabil, cu bani de la Uniunea Europeană se vor începe lucrările pentru refacerea drumului judeţean 203K şi a spitalului Brătianu. De asemenea, Consiliul Judeţean va fi partener într-un program care are drept scop amenajarea unui teren de sport pentru copiii cu deficienţe auditive.

cjReprezentanţii Consiliului Judeţean au demarat procedurile pentru accesarea de fonduri europene. În urma unor discuţii avute cu conducerea ADR, preşedintele Consiliului Judeţean a primit veşti bune şi anume că proiectele gândite la nivel local au şanse de finanţare sută la sută. Mai exact, anul viitor, cu bani europeni se vor demara două lucrări importante pentru judeţul nostru: refacerea DJ 203 K de la limita cu judeţul Brăila până la DN2 E85, dar şi reabilitarea clădirii fostului Spital Brătianu.

De asemenea, Consiliul Judeţean va fi partener în cadrul unui proiect finanţat tot pe fonduri europene prin care se va amenaja un teren de sport care să îi deservească pe copiii cu nevoi speciale.

Şi tot ca proiecte pentru anul viitor, dar de data aceasta cu fonduri proprii, Consiliul Judeţean va demara procedurile pentru reabilitarea DJ 102F – Berca- Chiliile şi DJ 203L – comuna Bozioru, drumuri afectate de calamitati naturale produse de inundatii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!