DISTRACȚIE ȘI ÎN PANDEMIE. GRĂTARELE AU SFÂRÂIT PE PLAIURILE BUZOIENE

DISTRACȚIE ȘI ÎN PANDEMIE. GRĂTARELE AU SFÂRÂIT PE PLAIURILE BUZOIENE

Vremea frumoasă i-a scos pe buzoieni din case în minivacanța de Paști. Cu toate că locurile de agrement din județ nu au fost atât de pline, ca în alți ani, grătarele au sfârâit ca în orice zi obișnuită de vacanță.

trovantiPrintre cele mai vizitate locuri au fost platoul de la Ciolanu și Trovanții. Zeci de mașini, parcate la marginea drumului, anunțau că buzoienii amatori de distracție, îmbiați de vremea frumoasă,  nu puteau rata un picnic de Paști.

Din fericire, în urma petrecerilor în aer liber nu au rămas munții de deșeuri din alți ani, semn că buzoienii, poate din dragoste de natură, poate de frica amenzilor,  sunt din ce în ce mai civilizați.

Nici manelele nu au mai răsunat ca altădată. Atmosfera zilelor libere a fost, mai degrabă una de familie, decât de discotecă în aer liber. Ceea ce demonstrează că implicarea cetățenilor cu simț civic poate influența în bine atitudinea și comportamentul celor care nesocotesc importanța unui mediu înconjurător curat, fără gunoaie, peturi și muzică dată la maxim. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și