Publicat la: 02.11.2017. 19:17 / 658 views

DISPUTA TERENURILOR DE SPORT. DIRECTORII ŞCOLILOR RISCĂ AMENZI

Hotărârea de Consiliu Local care obligă toate şcolile şi liceele să permită accesul elevilor pe terenurile de sport atât în vacanţe cât şi în week-end este în vigoare, însă nu toţi directorii o respectă. Acest lucru a fost adus şi la cunoştinţa primarului Toma care a menţionat încă o dată că este obligatorie, iar cei care nu o vor respecta vor risca inclusiv să fie amendaţi.

teren sport sitePrimarul Constantin Toma a atenţionat încă o dată directorii de şcoli că este obligatoriu să respecte hotărârea care permite copiilor să se joace pe terenurile se sport ale şcolilor în week-enduri  şi în vacanţe. Mai mult decât atât, primarul Toma a atenţionat directorii şi cu privire la regulamentele impuse copiilor atunci când vin să se joace.

Despre scuzele directorilor cum că nu ar avea asigurată paza şcolilor pentru aceste perioade, primarul spune că aceştia nu trebuie decât să ceară şi li se vor aloca echipe de poliţişti locali. În final, edilul a atras atenţia asupra faptului că hotărârea de Consiliu Local prevede şi sancţiuni pentru cei care nu o respectă.

Faptul că unii directori nu permit acesul copiilor pe terenurile de sport în perioada vacanţelor a fost reclamat inclusiv de părinţii nemulţumiţi de acest lucru. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!