Publicat la: 06.07.2017. 18:29 / 1.064 views

DISPĂRUŢI, GĂSIŢI DE POLIŢIŞTII LOCALI. UN COPIL ŞI UN BĂTRÂN, REDAŢI FAMILIILOR

Poliţiştii locali au găsit pe străzile din municipiu, în ultimele ore, două persoane, un copil de 12 ani şi un bătrân de 72 de ani. Copilul era fugit de acasă şi era căutat de asistenţii sociali din comuna Glodeanu Sărat, iar bătrânul a plecat din spital, s-a rătăcit şi nu a mai ştiut să ajungă acasă. Primul a fost încredinţat unui centru de ocrotire minori, iar cel de-al doilea – familiei.

copil disparutUn copil de 12 ani, care are la activ mai multe furturi a dispărut de acasă, din Glodeanu Sărat, şi era căutat de asistenţii sociali din comună. Acesta a fost găsit de poliiştii locali pe o stradă din municipiul Buzău în timp ce cerşea. Băiatul a fost încredinţat unui centru de monori.

Tot ieri, poliţiştii locali au găsit pe o stradă din municipiu un bătrân de 72 de ani care fusese dat dispărut de nepoata sa după ce a plecat de la spital şi nu a mai ştiut să ajungă acasă, în comuna Padina. Imediat ce l-au identificat, poliţiştii locali au chemat familia bărbatului.

Poliţiştii locali le solicita buzoienilor, ca în cazul în care observă pe străzile din municipiu astfel de persoane să sune imediat la dispeceratul Poliţiei Locale, la numărul de telefon 0238.955. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!