Publicat la: 18.07.2016. 18:08 / 4.660 views

DISPAR MAGAZINELE DIN PARCUL SFINŢII ÎNGERI. BUZOIENII SE DECLARĂ MULŢUMIŢI.

Zona cuprinsă între ieşirea din parcul Sfinţii Îngeri şi intrarea în Piaţa Centrală începe să se lumineze. Unul câte unul, chioşcurile sunt dezasamblate şi ridicate de proprietari de pe domeniul public. Buzoienii se declară mulţumiţi şi spun că acum se circulă mult mai uşor.

chiosc demolat 1Au început să dispară chioşcurile care sufocau ieşirea din parcul Sfinţii Îngeri către Piaţa Centrală. După ce au primit notificări din partea Primăriei, proprietarii au încercat să convingă autorităţile să se răzgândească, iar când au văzut că nu au sorţi de izbândă, au început să le demonteze.

Buzoienii se declară mulţumiţi de dispariţia chioşcurilor. Aceştia susţin că acum se circulă mai uşor, iar imaginea s-a schimbat în bine.

Reprezentanţii Primăriei au declarat că în scurt timp vor dispărea toate chioşcurile amplasate pe domeniul public în zona Pieţei Centrale. De asemenea, în câteva zile vor fi ridicate şi tarabele cu cărţi de pe Aleea Trandafirilor.

(Mirela Copariu)

Exista 4 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. ion spune:

  GAVRO NU ESTE MAI BINE SA *********** LA TIGANI? TU VB CARE STAI IN MIZERIE

 2. DAN spune:

  In primul rand nu era normal sa amplasezi acele dughene intr-un parc , in apropierea unei biserici considerata monument istoric. Legea interzice acest lucru, mai putin „legea lui Boscodeala”
  In al doilea rand cine au fost proprietarii acestor dughene , inchiriate altor personaje pestite din fauna municipiului Buzau. Raspunsul la aceste intrebari ar trebui sa ni-l dea repreentantii primariei de la serviciul urbanism, sau ma rog poate domnul Marcel Ciolacu intrucat mare parte din asa zisii proprietari de dughene sunt membrii marcanti PSD, greii partidului.
  Felicitari domnule primar,ati facut o treaba buna !Sper ca de acum inainte cand intru sau cand ies din piata , sa-mi pot face semnul crucii , fara a ma incurca in chiloti , sosete si sutiene si fara a ma inghesuii printre diverse persoane intr-un loc atat de aglomerat.

 3. gavro spune:

  Care discriminare……nu va este rusine! Discriminat sunt eu ca sunt nevoit să îndur mizeria si nesimțirea țiganilor, dacă cumva la ei ați făcut referire.
  Foarte bine pentru primărie.

 4. dima octavian spune:

  cumva a murit cineva din cauza magazinelor? nu cred ca a sufocat pe nimeni. dk era propietari romani,nu se mai vb de sufocare. discriminare

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>